GBP392.15
EUR350.53
USD321.91
CHF331.01
AUD210.46
DKK47.01
JPY2.98
CAD230.30
NOK32.17
SEK33.27
CZK12.82
PLN77.72
HRK46.22
RON72.38
TRY47.23
ENSZ: A világ erdeinek csökkenésével nő a bennük élő biológiai sokféleség jelentősége
Továbbra is biztonságos és folyamatos a termelés a törökszentmiklósi CLAAS gyárban
Megoldották a digitális képzést a gyakorlati oktatásban is: sikeres tanévet zárhatnak az E.ON duális

Bulvár

www.borsonline.hu
Lebénult édesapja tanította meg festeni a kisfiát
24 éve él tolószékben Battler Bazza West, egy brit festő, aki a művészetben találta meg újra önmagát balesete után. A szörnyű autóbalesete után tolószékbe került, a kezeit azóta sem tudja használni, így a szájával fogja meg az eszközöket, azok segítségével alkotja meg a képeit. A karantén ideje alatt online tanítja azokat, akiket érdekel a szájfestés tudománya. Leglelkesebb tanulója pedig nem más, mint a saját fia, a 4 éves Harrison, aki órákig gyakorol édesapjával. A férfi sosem gondolta volna, hogy a balesete után boldog férj és apa lehet még belőle, ezért mérhetetlenül hálás minden nap.
www.borsonline.hu
Golyózáporral vitatták meg Moszkvában a temetkezési bizniszt – videó
Két, temetkezési ügyekben egymással rivalizáló banda lőtte egymást Moszkvában.
www.borsonline.hu
Palvin Barbi már megint fehérneműben, vörös hajjal hergel – Videó
Mindig is tudtuk, hogy Palvin Barbi az egyik legdögösebb modell a Földön. Mi több! Ezzel a kivételes adottságával ő maga is tisztában van.
www.borsonline.hu
Egy hónapig minden nap sírtam – szakított párjával és elfogyott a pénze Miló Vikinek – videó
Érzelmileg és anyagilag is egyszerre került a padlóra Miló Viktória, korábbi ökölvívó. Tönkrement a kapcsolata, és elfogyott a pénze, ami miatt egy hónapig minden egyes nap sírt. „Februárban kimentem Makedóniába a kutyáimmal versenyre, ahol elég sok pénzt elköltöttem, hazafele úton pedig tönkrement az autóm. Kétszer meg kellett csináltatni, befizettem a csekkeimet, befizettem az edzőterembe a bérleti díjat, hogy tudjak dolgozni. Elfogyott az összes tartalékom, rá egy hétre pedig bezárt az edzőterem, ott maradtam pénz és minden nélkül” – mesélte a
www.borsonline.hu
Barátja kitart a Deák téri kettős gyilkos mellett
A késelő Cs. Krisztián barátja úgy érzi, megakadályozhatta volna a tragédiát.
www.borsonline.hu
Ezt látni kell! Így újítják fel a Nemzeti Színház színpadát – videó
A Bors is részt vett a Nemzeti Színház hétfői évadnyitó sajtótájékoztatóján, ahol többek közt a kulisszák mögé is betekinthettünk, így olvasóinknak is megmutathatjuk, hogy is zajlik jelenleg a teátrum színpadának felújítása.  A sajtótájékoztató elején egyébként Vidnyánszky Attila köszönetet mondott a nézőknek, akik a kialakult járványhelyzet ellenére sem váltották vissza a már megvásárolt jegyeiket. 
www.borsonline.hu
Fokozatosan szokjon vissza az irodai életéhez
Az enyhíteseknek köszönhetően lassan már időszerű, hogy visszatérjen a munkahelyére, de még nem tudja elképzelni, hogyan rázódik majd vissza az új-régi megszokott hétköznapokba? Az életforma.hu összeszedett pár tippet, hogy könnyebb legyen felvennie a ritmust.
www.borsonline.hu
Mint két tojás: odavannak a rajongók Peller Anna és Mariann közös fotójáért
Noha abban semmi meglepő nincs, ha két testvér hasonlít egymásra, de az, hogy Peller Mariannt és Annát több évtized nyilvános szereplés után is rendre összekeverik, az már durva. Nemtetszésének az ifjabbik lány korábban hangot is adott, de ez persze még véletlenül sem jelenti azt, hogy nem szeretnek közösen szelfizni. Ráadásul Mariann azt is elárulta: Anna igazi energiaforrás számára. A hétvége egyik legjobb része, amikor csak ülünk a teraszon, és összekapcsolódunk.
www.borsonline.hu
Addig cikizték a neten, míg véget nem vetett életének az ifjú valóságshowhős
22 éves korában múlt hét pénteken meghalt Hana Kimura. A japán pankrátor halálának okát hivatalosan nem hozták nyilvánosságra, de utolsó, sötét hangulatú internetes bejegyzéseit látva arra lehet következtetni, hogy saját kezével vetett véget életének. Kimura az elmúlt időszakban többször is panaszkodott rá, hogy interneten zaklatják, ami miatt már rendőrségi feljelentést is tett. Pénteken a hírek szerint depresszióval küzdő lány az Instagram-oldalán az utolsó üzenetében azt írta: Szeretlek titeket, érezzétek jól magatok és legyen hosszú és boldog életetek.
www.borsonline.hu
Elzárt birtokra költözteti a hírességeket a TV2
Még termelési verseny is lesz!
www.borsonline.hu
Házi szentélyt kapott Friderikusz Sándor
Szívecskés keretes fényképpel követelik vissza a képernyőre Friderikusz Sándort rajongói a Facebookon. A több mint 5200 lelket számláló közösség a 61 éves showman minden mozdulatát igyekszik követni, sokszor még a belvárosi irodája előtt is órákig várakoznak, hátha csak egy másodpercre megpillanthatják. Minden tettük ellenére Friderikusz jó ideje nem üzent a csoport tagjainak, akiknek a vezetője, Papp Andrea továbbra is rendíthetetlenül hisz a sztár visszatérésében, mi több kisebb oltárt állított az otthonában neki. Minden rezdülését igyekszünk követni, remélve, hogy hamarosan visszatér egy újabb nagyszerű műsorral.
24.hu
Keletinél fogták el az apját fejbe szúró férfit – videóval
Letartóztatták a két külföldre igyekvő férfit.
www.borsonline.hu
Orbán Viktor: Amit vállaltunk, azt teljesíteni fogjuk
Orbán Viktor az azonnali kérdések órájában válaszolt a képviselők kérdéseire, az Országgyűlés hétfői ülésnapján.
www.borsonline.hu
Babamentő inkubátorban hagyta gyermekét a kassai anya, most visszakéri
Meggondolta magát az az édesanya, aki egy babamentő inkubátorban hagyta babáját a kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórházban. Eleinte úgy gondolta, nem képes felnevelni kisfiát, ezért mondott le róla, hiszen már gondoskodnia kell két másik gyerekéről. Azt gondolta, hogy egy harmadik éhes száj már túl sok lenne, és képtelen lenne felnevelni.  Az anyai ösztönök azonban döntése ellenére is felerősödtek benne, nem tudta feldolgozni tettét, már szinte aludni sem volt képes.
24.hu
Chrissy Teigent a saját frizurája döbbentette le
Nem érti, hogy történt ez a fején.
24.hu
Autósmozi nyílik Budapesten, az Árkád tetején
Nagyon furcsán hangzik, de tényleg ezt ígérik.